×
Home Nieuws Livescore

Nederlandse back Bjorn Meijer sluit weer aan bij Club Brugge-trainingen.

Nederlandse back Bjorn Meijer sluit weer aan bij Club Brugge-trainingen.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 00:08 uur

Na maanden van revalidatie en hard werken is er eindelijk goed nieuws vanuit Club Brugge: Bjorn Meijer is terug op het trainingsveld en heeft zich weer aangesloten bij de groepstrainingen. De Nederlandse verdediger moest lange tijd toekijken vanaf de zijlijn na een knieoperatie, maar zijn terugkeer naar de trainingen is een lichtpuntje voor zowel hemzelf als het team.

Meijer, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn aanvallende impulsen vanaf de backpositie, zal nu geleidelijk aan kunnen werken aan zijn terugkeer naar wedstrijdfitheid. Zijn rentree op het veld zal ongetwijfeld een boost zijn voor de ploeg en de fans van Club Brugge, die zijn ervaring en talent hebben gemist tijdens zijn afwezigheid.

De 27-jarige Nederlander zal nu onder nauwlettend toezicht van de medische staf van de club verder werken aan zijn herstel en conditie. Hoewel er nog geen exacte datum is vastgesteld voor zijn terugkeer in een officiële wedstrijd, is de hoop en het optimisme binnen de club groot dat Meijer binnenkort weer te bewonderen zal zijn op de groene grasmat.