×
Home Nieuws Livescore

Corinthians toekomst Memphis Depay: Esportes da Sorte opereert in Brazilië

Corinthians toekomst Memphis Depay: Esportes da Sorte opereert in Brazilië
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 21:08 uur

Memphis Depay staat mogelijk voor een opmerkelijke carrièrewending, aangezien zijn toekomst wellicht bij Corinthians ligt. De Braziliaanse club lijkt serieuze interesse te tonen in de aanvaller, wiens salaris grotendeels wordt gefinancierd door Esportes da Sorte, een sponsor die recentelijk groen licht heeft gekregen om in Brazilië actief te zijn.

De mogelijke transfer van Depay naar Corinthians zou een opmerkelijke stap zijn voor de Nederlandse voetballer, die momenteel speelt voor Olympique Lyon in Frankrijk. Met Esportes da Sorte als belangrijke financiële partner lijkt de weg naar Brazilië echter steeds realistischer te worden voor de getalenteerde aanvaller.

De goedkeuring voor Esportes da Sorte om in Brazilië te opereren opent de deur voor een mogelijke samenwerking tussen de sponsor en Corinthians, wat de transfer van Depay naar de club verder zou kunnen vergemakkelijken. Fans en analisten kijken reikhalzend uit naar verdere ontwikkelingen in deze opmerkelijke transfersoap rondom de Nederlandse sterspeler.