×
Home Nieuws Livescore

Thomas Frank verdedigt Erik ten Hag tegen onterechte kritiek

Thomas Frank verdedigt Erik ten Hag tegen onterechte kritiek
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 20:48 uur

Thomas Frank, de manager van Brentford FC, heeft zich openlijk uitgesproken ter verdediging van zijn collega Erik ten Hag. Frank is van mening dat de kritiek die Ten Hag ontvangt onterecht is. Met zijn uitspraken steunt hij de coach van Ajax in een periode waarin de druk hoog is.

De Deense manager zal zelf ook een belangrijke wedstrijd leiden, aangezien Brentford FC het zaterdag opneemt tegen het machtige Manchester United. Een uitdagende confrontatie waarbij Frank en zijn team vastberaden zullen zijn om een goed resultaat neer te zetten. De steun van Frank aan Ten Hag toont aan dat solidariteit tussen trainers in de voetbalwereld van groot belang is.

De wedstrijd tussen Brentford FC en Manchester United belooft een spannend duel te worden, waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om de overwinning binnen te halen. Voor Thomas Frank is het een kans om te laten zien wat zijn ploeg waard is tegen een van de topclubs uit de Engelse competitie. De steunbetuiging aan Erik ten Hag zal ongetwijfeld voor extra motivatie zorgen bij zowel de spelers van Brentford als Ajax.