×
Home Nieuws Livescore

AZ kan PSV eerste Eredivisie-puntenverlies bezorgen volgens Kraay.

AZ kan PSV eerste Eredivisie-puntenverlies bezorgen volgens Kraay.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 20:40 uur

Aankomende zaterdag staat er een spannende wedstrijd op het programma in de Eredivisie, waarin AZ de kans heeft om PSV het eerste puntenverlies van dit seizoen toe te brengen. Dit is althans de mening van voetbalanalist Hans Kraay Jr., die echter één voorwaarde aan deze voorspelling verbindt. De Alkmaarders zullen volgens Kraay Jr. alleen kans maken op een overwinning als zij hun beste spel laten zien en PSV onder druk weten te zetten.

Met beide ploegen in goede vorm belooft het een boeiende strijd te worden in het Philips Stadion. PSV is tot nu toe ongeslagen in de competitie en zal er alles aan doen om deze reeks voort te zetten. Echter, AZ heeft de kwaliteit en het potentieel om voor een verrassing te zorgen en de Eindhovenaren op eigen terrein te verslaan.

Trainer Pascal Jansen zal zijn team ongetwijfeld goed voorbereiden op deze belangrijke confrontatie. Met spelers als Teun Koopmeiners en Myron Boadu in topvorm, beschikt AZ over de nodige wapens om PSV pijn te doen. Het belooft dan ook een interessante krachtmeting te worden tussen twee Eredivisie-titelfavorieten. Zal AZ in staat zijn om PSV te onttronen en voor het eerste puntenverlies van het seizoen te zorgen? De voetbalfans kijken reikhalzend uit naar deze clash in de Nederlandse competitie.