×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato in race voor Golden Boy-award 2022

Jorrel Hato in race voor Golden Boy-award 2022
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 20:32 uur

Jorrel Hato, de talentvolle verdediger van Ajax, heeft zijn naam weten te handhaven in de race voor de prestigieuze Golden Boy-award. Ondanks stevige concurrentie behoort Hato tot de laatste 25 genomineerden voor deze felbegeerde prijs, die wordt uitgereikt aan de beste jonge voetballer van Europa. De 19-jarige Hato staat in goed gezelschap, met medegenomineerden zoals de veelbelovende Alejandro Garnacho, Lamine Yamal en Arda Güler.

De opmerkelijke aanwezigheid van Hato in deze selectie is des te opvallender door de aanwezigheid van een andere Nederlandse speler: Savio, die eerder bij PSV speelde maar daar niet wist te overtuigen. De vergelijking tussen Hato en Savio zorgt voor extra spanning in de strijd om de Golden Boy-award, waarbij de prestaties en potentie van beide spelers nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Ajax-fans en voetballiefhebbers wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de Golden Boy-award. Met Jorrel Hato als kanshebber blijft de spanning hoog en de verwachtingen stijgen. Zal de jonge verdediger van Ajax geschiedenis schrijven door deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen, of zal een andere talentvolle speler er met de eer vandoor gaan? De komende periode zal ongetwijfeld voor veel voetbalplezier en speculatie zorgen rondom deze spannende verkiezing.