×
Home Nieuws Livescore

Enthousiasme bij Feyenoord over talent Shiloh 't Zand

Enthousiasme bij Feyenoord over talent Shiloh 't Zand
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 17:08 uur

Feyenoord heeft hoge verwachtingen van de jonge talentvolle speler Shiloh 't Zand. Volgens Martijn Krabbendam, een bekende Feyenoord-watcher van Voetbal International, gonst het van enthousiasme binnen de club over de potentie van 't Zand. Hij wordt zelfs getipt als de mogelijke opvolger van Quinten Timber, een veelbelovende speler die momenteel furore maakt bij de Rotterdamse club.

De 18-jarige 't Zand heeft indruk gemaakt tijdens zijn tijd bij de jeugdopleiding van Feyenoord en lijkt klaar te zijn voor de volgende stap naar het eerste elftal. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft hij de aandacht weten te trekken van de clubleiding en de fans. De vergelijking met Timber, die zelf ook zijn carrière begon in de jeugd van Feyenoord, is dan ook veelbelovend voor 't Zand.

Krabbendam benadrukt dat de druk op de jonge speler hoog zal zijn, gezien de hoge verwachtingen die er zijn. Echter, met de juiste begeleiding en zijn talent lijkt 't Zand klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het eerste elftal van Feyenoord. De supporters kunnen zich verheugen op de ontwikkeling van deze veelbelovende speler en hopen op successen in de nabije toekomst.