×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp: Tuchel heeft uitstraling van boekhouder

Van der Gijp: Tuchel heeft uitstraling van boekhouder
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 16:48 uur

Voormalig voetballer en huidig analist René van der Gijp heeft zijn ongezouten mening gegeven over de keuze van de Engelse voetbalbond voor Thomas Tuchel als bondscoach. Van der Gijp, bekend om zijn directe en vaak humoristische uitspraken, liet weten absoluut geen fan te zijn van de Duitse trainer. Volgens de analist mist Tuchel de uitstraling die je van een succesvolle voetbalcoach zou verwachten en vergelijkt hem zelfs met een boekhouder.

Van der Gijp, die regelmatig zijn kritische blik op het voetbal deelt in diverse media, uitte zijn verbazing over de keuze voor Tuchel. De voormalige profvoetballer vindt dat een bondscoach een bepaalde charisma en passie moet uitstralen, eigenschappen die volgens hem bij Tuchel ontbreken. De analist staat bekend om zijn uitgesproken mening en schuwt niet om controversiële standpunten in te nemen.

De opmerkingen van Van der Gijp zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Of de kritiek van de analist invloed zal hebben op de positie van Tuchel als bondscoach van Engeland, valt nog te bezien. Eén ding is zeker: René van der Gijp blijft trouw aan zijn eigenzinnige stijl en laat zich niet weerhouden om zijn mening te delen, hoe controversieel die ook mag zijn.