×
Home Nieuws Livescore

Eigenaar Valencia wil club verkopen voor 400 miljoen

Eigenaar Valencia wil club verkopen voor 400 miljoen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 16:08 uur

De eigenaar van de Spaanse voetbalclub Valencia, Peter Lim, heeft aangekondigd dat hij van plan is om de club van de hand te doen. Volgens verschillende Spaanse media heeft de steenrijke zakenman uit Singapore besloten om Valencia te verkopen. De vraagprijs voor de club wordt naar verluidt geschat op een indrukwekkend bedrag tussen de 350 en 400 miljoen euro.

Lim, die sinds 2014 eigenaar is van Valencia, lijkt vastbesloten te zijn om een nieuwe eigenaar te vinden voor de club. De beslissing om Valencia te verkopen komt onverwacht voor veel fans en volgers van de club. De Singaporees heeft in de afgelopen jaren geïnvesteerd in de club, maar lijkt nu te streven naar een nieuwe fase voor Valencia onder leiding van een andere eigenaar.

De verkoop van Valencia zal ongetwijfeld de aandacht trekken van verschillende potentiële kopers in de voetbalwereld. Met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbase is Valencia een aantrekkelijke prooi voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het bezitten van een voetbalclub in een van de topcompetities van Europa. Het is afwachten wie uiteindelijk de nieuwe eigenaar van Valencia zal worden en welke plannen zij zullen hebben voor de toekomst van de club.