×
Home Nieuws Livescore

Lukaku pauzeert bij België na EK teleurstelling.

Lukaku pauzeert bij België na EK teleurstelling.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 13:16 uur

Romelu Lukaku, de Belgische topspits, heeft aangegeven dat hij nog steeds een toekomst ziet voor zichzelf bij het nationale elftal van België. Echter, Lukaku erkent dat zijn motivatie momenteel wat is afgenomen. Na de teleurstellende prestaties op het afgelopen EK heeft de 31-jarige besloten om zich tijdelijk niet beschikbaar te stellen voor bondscoach Domenico Tedesco.

De spits, die bekend staat om zijn doelpunten en krachtige spel, heeft aangegeven dat het 'vuurtje nu even niet brandt'. Lukaku heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in het succes van het Belgische nationale team, maar lijkt nu behoefte te hebben aan een pauze om zijn motivatie terug te vinden.

Hoewel Lukaku momenteel niet beschikbaar is voor de nationale ploeg, blijft hij wel betrokken bij zijn club Inter Milan. De spits heeft aangegeven dat hij zich volledig wil focussen op zijn clubcarrière en hoopt zijn vorm daar terug te vinden. Het is nog onduidelijk wanneer Lukaku weer beschikbaar zal zijn voor de Rode Duivels, maar zijn fans hopen dat de spits snel zijn passie voor het internationale voetbal zal hervinden.