×
Home Livescore

AZ-duo De Wit en Pavlidis vastberaden om top Eredivisie te bestormen

AZ-duo De Wit en Pavlidis vastberaden om top Eredivisie te bestormen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 08:56 uur

Dani de Wit en Vangelis Pavlidis hebben deze zomer besloten om trouw te blijven aan Alkmaar, en dat heeft hen beiden enorm verheugd. Volgens De Wit hebben de aanvallers zelfs hun ambitie uitgesproken om met AZ nu echt de top van de Eredivisie te bestormen.

"Pavlidis zei tegen mij: nu we hier allebei nog zijn, gaan we het ook laten zien," vertelt De Wit enthousiast over de woorden van zijn Griekse teamgenoot. Ondanks de interesse van andere clubs deze zomer, hebben beide heren ervoor gekozen om niet te vertrekken. "Laten we nu eens serieus strijden voor de bovenste plekken, in plaats van tevreden te zijn met de vierde plaats. Ik wil het hele seizoen constant presteren en niet alleen af en toe pieken."

Voor De Wit en Pavlidis is het ook een enorme boost dat ze allebei in Alkmaar zijn gebleven. "We zijn ontzettend blij dat we samen kunnen blijven spelen. Het zou zonde zijn als deze samenwerking uit elkaar zou vallen. We kunnen niet altijd briljant zijn, maar nu willen we echt langdurig meedoen in de top," vertelt De Wit vol overtuiging aan De Telegraaf.