×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk verdedigt Priske: Feyenoord kwaliteit ingeboet volgens oud-spits

Van Hooijdonk verdedigt Priske: Feyenoord kwaliteit ingeboet volgens oud-spits
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 12:48 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk heeft zich uitgesproken over de recente ontwikkelingen bij de Rotterdamse club. In een interview nam hij het op voor Brian Priske, de huidige trainer van Feyenoord, en uitte zijn zorgen over de kwaliteit van het team. Van Hooijdonk is van mening dat Feyenoord aanzienlijk aan kwaliteit heeft ingeboet en dat er verbeteringen nodig zijn om weer succesvol te kunnen zijn.

Een van de punten die Van Hooijdonk aanhaalde, was de vergelijking tussen Ayase Ueda en Santiago Gimenez. De oud-spits is van mening dat Ueda niet kan tippen aan de kwaliteiten van Gimenez. Hij benadrukte het belang van een sterke aanvalslinie voor Feyenoord en stelde dat het verschil in niveau tussen de twee spelers zichtbaar is op het veld.

Van Hooijdonk sprak ook zijn steun uit voor Brian Priske, die onder druk staat vanwege de tegenvallende prestaties van Feyenoord. Hij gelooft dat Priske de juiste man is om het tij te keren en dat de clubleiding vertrouwen moet hebben in zijn aanpak. Van Hooijdonk benadrukte het belang van stabiliteit en consistentie in het beleid van de club om succes te kunnen behalen.

Al met al is het duidelijk dat Pierre van Hooijdonk zich zorgen maakt over de huidige situatie bij Feyenoord en dat hij pleit voor verbeteringen om de kwaliteit en prestaties van de club te verhogen. Zijn kritische blik en steun voor Brian Priske laten zien dat hij begaan is met de club waar hij zelf jarenlang voor heeft gespeeld.