×
Home Nieuws Livescore

Álvarez open voor AC Milan transfer na Italiaanse geruchten

Álvarez open voor AC Milan transfer na Italiaanse geruchten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 12:32 uur

Mexicaanse international Edson Álvarez heeft gereageerd op de recente geruchten die hem linken aan een mogelijke transfer naar AC Milan. De voormalige middenvelder van Ajax heeft laten weten dat hij een overstap naar San Siro niet uitsluit, maar dat hij vooral blij is met de erkenning die de berichtgeving met zich meebrengt.

Álvarez, die momenteel actief is bij het Mexicaanse nationale team, heeft aangegeven dat hij gefocust blijft op zijn spel en dat hij zich niet laat afleiden door transfergeruchten. De 23-jarige speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Ajax en lijkt nu de interesse te wekken van de Italiaanse grootmacht AC Milan.

Hoewel Álvarez nog niet concreet heeft gesproken over een mogelijke transfer, heeft hij wel laten doorschemeren dat hij open staat voor nieuwe uitdagingen. De Mexicaan ziet een eventuele overstap naar AC Milan als een mooie kans om zich verder te ontwikkelen en zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

Het is nog afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of AC Milan daadwerkelijk concrete stappen zal zetten om Álvarez binnen te halen. Voor nu blijft de Mexicaanse international zich focussen op zijn spel en zal hij zijn best blijven doen om zichzelf te bewijzen, zowel bij zijn huidige club als bij het nationale team.