×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag jaagt op Frenkie de Jong-reünie

Erik ten Hag jaagt op Frenkie de Jong-reünie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 12:08 uur

Trainer Erik ten Hag blijft dromen van een hereniging met Frenkie de Jong, zo meldt het Spaanse Sport. De voormalige Ajax-coach ziet de middenvelder van FC Barcelona als de ontbrekende schakel voor zijn toekomstige succes bij Manchester United. De Jong wordt door Ten Hag beschouwd als de speler die het potentieel heeft om het spel van de Engelse club naar een hoger niveau te tillen.

Na het succesvolle partnerschap bij Ajax, waar ze samen meerdere prijzen wonnen, lijkt Ten Hag vastbesloten om De Jong naar Old Trafford te halen. De Nederlandse coach gelooft dat de technische vaardigheden en tactische intelligentie van de middenvelder een cruciale rol kunnen spelen in het realiseren van zijn ambities met Manchester United.

Hoewel er nog geen concrete stappen zijn gezet voor een mogelijke transfer, blijft de interesse van Ten Hag in De Jong onverminderd groot. De coach is vastberaden om zijn visie op het spel te verwezenlijken met de hulp van de talentvolle Nederlander. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld hopen dat deze droomhereniging werkelijkheid wordt en hun club naar nieuwe successen leidt.