×
Home Nieuws Livescore

Jordan Henderson overweegt Ajax-exit vanwege gezinsverlangen

Jordan Henderson overweegt Ajax-exit vanwege gezinsverlangen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 11:48 uur

Ajax staat mogelijk op het punt om een verrassende nieuwe aanwinst binnen te halen, want er gaan geruchten dat Jordan Henderson zijn carrière zou kunnen voortzetten bij de Amsterdamse club. De 34-jarige middenvelder heeft nog een contract voor twee jaar bij Ajax, maar er wordt gespeculeerd dat hij na die periode wellicht afscheid neemt van het voetbal. De Engelsman lijkt te verlangen naar verandering, voornamelijk vanwege het gemis van zijn gezin.

Henderson, die een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd bij clubs als Liverpool en het Engelse nationale team, zou een interessante toevoeging zijn aan het team van Ajax. Met zijn ervaring en leiderschap op het veld kan hij een waardevolle aanwinst zijn voor de jonge talenten van de club. De supporters van Ajax zouden ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van de ervaren middenvelder.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een mogelijke transfer, groeit de speculatie rondom Henderson en Ajax. De fans van de club zullen met spanning afwachten of deze geruchten werkelijkheid zullen worden en of Henderson daadwerkelijk zijn voetbalavontuur zal voortzetten in de Johan Cruijff ArenA. Het belooft in ieder geval een interessante ontwikkeling te worden in de voetbalwereld.