×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem geniet van Feyenoord, maar twijfelt aan Celtic en Ajax

Van Hanegem geniet van Feyenoord, maar twijfelt aan Celtic en Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 07:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft volop genoten van de prestatie van Feyenoord tegen sc Heerenveen. Echter, hij twijfelt eraan of het team van coach Arne Slot ook zo gemakkelijk zal afrekenen met Celtic en Ajax.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft Van Hanegem: "Feyenoord liet tegen Heerenveen echt goed voetbal zien. Het eerste halfuur was een genot om naar te kijken, en dat zeg ik niet vaak. Luka Ivanusec is een slimme speler en Igor Paixão wordt steeds beter. Ik zou hem ook tegen Celtic op de rechterflank laten spelen." Eerder pleitte hij al voor Yankuba Minteh in de spits: "Minteh is altijd aanspeelbaar, beweeglijk en zeker niet lui als de tegenstander de bal heeft. Dat kan dus prima."

Hoewel Feyenoord momenteel in uitstekende vorm verkeert, is Van Hanegem sceptisch over een overwinning op Celtic. "Ik geloof niet dat Celtic net zo overlopen zal worden als Heerenveen. Ik heb de Japanners Kyogo, Hatate en Maeda van Celtic een paar keer zien spelen, en ook de Koreaan Yang. Geloof me, dat zijn geen amateurs. Integendeel. Ik moet nog maar zien of Feyenoord zomaar even van Celtic en Ajax wint."