×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid aast op transfervrije Alexander-Arnold in 2025.

Real Madrid aast op transfervrije Alexander-Arnold in 2025.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 08:16 uur

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op een opvallende versterking voor 2025. De Spaanse grootmacht richt zijn pijlen op Trent Alexander-Arnold, de getalenteerde rechtsback van Liverpool. Volgens bronnen van The Athletic staat de 26-jarige Engelsman hoog op het verlanglijstje van de club uit Madrid.

Alexander-Arnold, die bekendstaat om zijn aanvallende impulsen en precieze voorzetten, zou de overstap naar de Spaanse hoofdstad transfervrij kunnen maken. Dit betekent dat Real Madrid geen transfersom hoeft te betalen, wat de interesse in de vleugelverdediger alleen maar vergroot. De club, die zowel de Spaanse titel als de Champions League-trofee in handen heeft, ziet in hem een ideale versterking voor de toekomst.

De mogelijke komst van Alexander-Arnold zou een strategische zet zijn voor Real Madrid, dat altijd op zoek is naar spelers die hun elftal naar een hoger niveau kunnen tillen. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou de Engelsman perfect passen in het ambitieuze project van de Madrilenen. Het is nu afwachten of de onderhandelingen daadwerkelijk tot een akkoord zullen leiden en of Alexander-Arnold zijn carrière in Spanje zal voortzetten.