×
Home Nieuws Livescore

Sem Steijn: Ongekend potentieel, Eredivisie-topscorer verrast voormalig trainers.

Sem Steijn: Ongekend potentieel, Eredivisie-topscorer verrast voormalig trainers.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2024 07:16 uur

Sem Steijn, de jonge aanvallende middenvelder van FC Twente, heeft volgens zijn voormalige coaches Jay Driessen en Ruud Brood nog lang niet zijn volledige potentieel bereikt. De 22-jarige voetballer maakt momenteel indruk in de Eredivisie, waar hij met zeven doelpunten de topscorerslijst aanvoert.

Driessen en Brood, die Steijn in eerdere fases van zijn carrière hebben begeleid, zijn vol lof over zijn ontwikkeling en prestaties. Ze benadrukken dat zijn huidige succes slechts een voorproefje is van wat hij in de toekomst kan bereiken. "Sem heeft een uitzonderlijk talent en een sterke mentaliteit," aldus Driessen. "Hij blijft zichzelf verbeteren en heeft de capaciteit om nog verder te groeien."

Brood voegt daaraan toe dat Steijn's veelzijdigheid op het veld een belangrijke factor is in zijn succes. "Hij is niet alleen een doelpuntenmaker, maar ook een speler die het spel kan maken en zijn teamgenoten beter laat spelen," zegt Brood. "Zijn inzicht en techniek maken hem tot een waardevolle speler voor FC Twente."

Met zijn indrukwekkende prestaties dit seizoen heeft Steijn niet alleen de aandacht getrokken van zijn trainers, maar ook van voetbalfans en analisten. De verwachtingen zijn hooggespannen, en velen zijn benieuwd hoe ver deze veelbelovende speler nog kan reiken in zijn carrière.