×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp: Comenencia koos te vroeg voor Curaçao.

Van der Gijp: Comenencia koos te vroeg voor Curaçao.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 23:48 uur

René van der Gijp heeft zijn twijfels geuit over de recente beslissing van Livano Comenencia om zijn internationale toekomst te verbinden aan het nationale team van Curaçao. De jonge voetballer, die zijn opleiding genoot bij PSV en nu zijn talenten verder ontwikkelt bij Juventus, heeft volgens Van der Gijp mogelijk te vroeg deze stap gezet.

Tijdens een uitzending van Vandaag Inside sprak Van der Gijp zijn bewondering uit voor de kwaliteiten van Comenencia. Hij benadrukte dat de jonge speler veel potentieel heeft laten zien, zowel in zijn tijd bij PSV als nu bij de Italiaanse grootmacht. Toch vraagt Van der Gijp zich af of de keuze voor Curaçao op dit moment in zijn carrière de juiste is.

Van der Gijp suggereert dat Comenencia wellicht meer tijd had moeten nemen om zijn opties te overwegen, gezien zijn indrukwekkende ontwikkeling en de mogelijkheden die dat met zich meebrengt. De analist denkt dat de jonge speler, met zijn huidige niveau en vooruitzichten, ook in aanmerking had kunnen komen voor grotere nationale teams.

Hoewel de beslissing van Comenencia definitief lijkt, blijft Van der Gijp nieuwsgierig naar hoe deze keuze zijn carrière verder zal beïnvloeden. Het is duidelijk dat de tafelgast van Vandaag Inside hoge verwachtingen heeft van het talent en hoopt dat Comenencia zijn potentieel volledig zal benutten, ongeacht de nationale kleuren die hij draagt.