×
Home Nieuws Livescore

Bahrein vraagt FIFA om verplaatsing wedstrijd tegen Indonesië.

Bahrein vraagt FIFA om verplaatsing wedstrijd tegen Indonesië.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 23:08 uur

De voetbalbond van Bahrein heeft een formeel verzoek ingediend bij de FIFA om de geplande wedstrijd tegen Indonesië volgend jaar niet in Jakarta te laten plaatsvinden. De Bahreinse bond maakt zich zorgen over de veiligheid van hun nationale team, na een reeks bedreigingen die vanuit Indonesië zijn ontvangen.

De spanningen tussen de twee landen zijn recentelijk opgelopen, wat heeft geleid tot een gespannen sfeer rondom de geplande ontmoeting. Bahrein vreest dat de veiligheid van hun spelers en staf in gevaar zou kunnen komen als de wedstrijd doorgaat zoals gepland. De bond benadrukt dat de bescherming van hun teamleden de hoogste prioriteit heeft.

In hun verzoek aan de FIFA vraagt Bahrein om een alternatieve locatie voor de wedstrijd te overwegen. Ze hopen dat de internationale voetbalorganisatie begrip toont voor hun zorgen en een oplossing biedt die de veiligheid van alle betrokkenen waarborgt. Het is nu aan de FIFA om te beslissen hoe ze met deze situatie zullen omgaan en of er gehoor wordt gegeven aan het verzoek van Bahrein.