×
Home Nieuws Livescore

Pogba wil salaris inleveren voor Juventus-comeback na schorsing.

Pogba wil salaris inleveren voor Juventus-comeback na schorsing.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 22:08 uur

Paul Pogba heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar het veld in het shirt van Juventus, zodra hij zijn huidige dopingschorsing heeft uitgezeten. De Franse middenvelder, die nog steeds verbonden is aan de Italiaanse club, lijkt vastberaden om zijn toekomst in Turijn voort te zetten, ondanks de geruchten dat de club hem liever ziet vertrekken.

De situatie rondom Pogba is complex. Terwijl hij zijn straf uitzit, blijft zijn toekomst bij Juventus onzeker. De club lijkt open te staan voor een vertrek van de speler, maar Pogba zelf heeft andere plannen. Hij is zelfs bereid om financiële concessies te doen en een deel van zijn salaris op te geven om zijn verblijf bij de club te verlengen.

Deze bereidheid om salaris in te leveren, onderstreept Pogba's vastberadenheid om zijn carrière bij Juventus nieuw leven in te blazen. Het is een opmerkelijke stap in een tijd waarin veel spelers juist streven naar hogere salarissen. Pogba's liefde voor de club en zijn wens om weer op het hoogste niveau te presteren, lijken de drijvende krachten achter zijn besluit.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Pogba en Juventus. Terwijl de club zijn opties overweegt, blijft de vraag of Pogba's loyaliteit en bereidheid tot offers voldoende zijn om zijn plek in het team te behouden. De tijd zal leren of de Franse ster zijn wens in vervulling ziet gaan en opnieuw kan schitteren in het zwart-witte tenue van de Italiaanse grootmacht.