×
Home Nieuws Livescore

Anco Jansen verbaasd: Waarom geen kans voor Tygo Land?

Anco Jansen verbaasd: Waarom geen kans voor Tygo Land?
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 21:48 uur

Anco Jansen heeft zijn twijfels uitgesproken over de keuzes van PSV-trainer Peter Bosz met betrekking tot de jonge middenvelder Tygo Land. Jansen, die als analist de verrichtingen van Land nauwlettend in de gaten houdt, was onder de indruk van zijn prestaties tijdens een recente interland van het Nederlands elftal onder 19 jaar.

Ondanks de lovende woorden van Jansen en de sterke indruk die Land achterliet, kreeg de jonge speler geen speelminuten bij PSV. Dit was opvallend, vooral omdat er een kans leek te zijn toen zowel Joey Veerman als Jerdy Schouten niet beschikbaar waren voor het team. In plaats van Land een kans te geven, koos Bosz ervoor om andere spelers in te zetten.

De beslissing van Bosz roept vragen op over de ontwikkeling en kansen voor jonge talenten binnen de club. Jansen vraagt zich af waarom een speler met zoveel potentieel niet de gelegenheid krijgt om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Het blijft afwachten of Land in de toekomst wel de kans krijgt om zijn kwaliteiten te tonen in het eerste elftal van PSV.