×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid: "Mbappé's onschuld, grootste sportmisleiding ooit."

Real Madrid:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 21:32 uur

Bij Real Madrid heerst er geen enkele twijfel over de integriteit van Kylian Mbappé. De Franse voetballer, die momenteel in verband wordt gebracht met een verkrachtingszaak in Zweden, krijgt de volle steun van de Spaanse club. Binnen de muren van het Bernabéu-stadion wordt het nieuws afgedaan als 'de grootste misleiding in de sportgeschiedenis'.

De beschuldigingen die in Zweden zijn opgedoken, hebben veel stof doen opwaaien in de internationale sportwereld. Toch blijft Real Madrid rotsvast achter hun potentiële aanwinst staan. De club benadrukt dat ze geen geloof hechten aan de geruchten en dat ze vertrouwen hebben in de onschuld van Mbappé.

Real Madrid heeft in een officiële verklaring laten weten dat ze de situatie nauwlettend volgen, maar dat ze overtuigd zijn van een goede afloop. De club beschouwt de beschuldigingen als ongegrond en ziet het als een poging om de reputatie van de sterspeler te schaden. In Madrid is men vastberaden om Mbappé te blijven steunen, ongeacht de uitkomst van het onderzoek in Zweden.