×
Home Nieuws Livescore

Lijnders verheugd met Klopp's overstap naar Red Bull-imperium.

Lijnders verheugd met Klopp's overstap naar Red Bull-imperium.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 21:16 uur

Pepijn Lijnders heeft zijn enthousiasme uitgesproken over de recente overgang van Jürgen Klopp naar het Red Bull-concern. De Nederlandse coach, die momenteel aan het roer staat bij Red Bull Salzburg, kijkt met veel genoegen terug op de vruchtbare samenwerking die hij bij Liverpool met de Duitse trainer heeft gehad.

Tijdens hun gezamenlijke periode bij de Engelse club boekten ze indrukwekkende resultaten, en Lijnders koestert warme herinneringen aan die tijd. Hij benadrukt dat de band met Klopp sterk is gebleven, ondanks hun huidige geografische afstand. "Het is fijn om te weten dat ik altijd bij hem terecht kan voor advies of een goed gesprek," aldus Lijnders.

De overstap van Klopp naar het Red Bull-netwerk biedt volgens Lijnders nieuwe kansen voor beide partijen. Hij ziet het als een kans om de succesvolle methodes die ze samen bij Liverpool ontwikkelden, verder te verfijnen en toe te passen binnen de dynamische omgeving van Red Bull. Lijnders kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst en de mogelijkheden die deze nieuwe samenwerking met zich meebrengt.