×
Home Nieuws Livescore

Karsdorp en Mourinho: Van vriendschap naar publieke vernedering.

Karsdorp en Mourinho: Van vriendschap naar publieke vernedering.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 19:48 uur

De relatie tussen Rick Karsdorp en José Mourinho is inmiddels tot een dieptepunt gezakt. Waar de Nederlandse verdediger en de Portugese coach ooit een goede verstandhouding hadden, is daar nu weinig meer van over. Karsdorp, die tegenwoordig zijn kunsten vertoont bij PSV, had in het verleden een prima band met Mourinho. Echter, tijdens hun gezamenlijke periode bij AS Roma sloeg de sfeer om.

De omslag kwam toen Mourinho, bekend om zijn uitgesproken karakter, Karsdorp publiekelijk bekritiseerde. Deze actie van de ervaren trainer, die inmiddels 61 jaar is, zorgde voor een breuk in hun relatie. De kritiek van Mourinho werd door Karsdorp als een persoonlijke aanval ervaren, wat leidde tot een onherstelbare schade in hun samenwerking.

Sindsdien heeft Karsdorp zijn carrière voortgezet in Eindhoven, waar hij zich nu richt op zijn toekomst bij PSV. De herinneringen aan zijn tijd onder Mourinho blijven echter een schaduw werpen over zijn verleden. Ondanks de breuk met de Portugese coach, hoopt Karsdorp in Nederland een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen, ver weg van de tumultueuze periode in Rome.