×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi: "Steijn blinkt uit, Oranje en topclub lonken"

El Ahmadi:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 19:16 uur

Karim El Ahmadi is vol lof over de prestaties van Sem Steijn bij FC Twente. De voormalige middenvelder ziet in Steijn een groot talent dat wekelijks indruk maakt op het veld. El Ahmadi is ervan overtuigd dat de jonge speler op termijn de aandacht zal trekken van grotere clubs en dat een uitnodiging voor het Nederlands elftal niet lang op zich zal laten wachten.

Volgens El Ahmadi ligt de sleutel tot succes voor Steijn in het behouden van zijn eigen speelstijl. Hij waarschuwt de jonge middenvelder om niet te veel te proberen als Lionel Messi te spelen. "Blijf trouw aan jezelf en je eigen kwaliteiten," adviseert El Ahmadi. "Dat is wat je uniek maakt en wat je uiteindelijk verder zal brengen."

De oud-profvoetballer benadrukt dat Steijn al over veel potentieel beschikt en dat zijn huidige vorm een voorbode is van wat nog komen gaat. "Als hij zo doorgaat, is het slechts een kwestie van tijd voordat de grote clubs zich melden," voorspelt El Ahmadi. "En dan zal ook de kans om voor Oranje te spelen vanzelf komen."

Met deze woorden moedigt El Ahmadi de jonge Steijn aan om zijn eigen pad te volgen en zijn talent verder te ontwikkelen. Het is duidelijk dat hij hoge verwachtingen heeft van de toekomst van de Twente-middenvelder.