×
Home Nieuws Livescore

Stam: Rashford moet zelfreflectie tonen ondanks United's problemen.

Stam: Rashford moet zelfreflectie tonen ondanks United's problemen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 19:08 uur

Volgens voormalig topvoetballer Jaap Stam ligt de huidige vormcrisis van Marcus Rashford niet alleen aan de aanvaller zelf, maar ook aan de situatie bij Manchester United. Stam, die zelf een rijke geschiedenis heeft bij de club, ziet dat Rashford zijn potentieel niet volledig benut. De oorzaak hiervan ligt volgens hem deels bij de club, die momenteel in een turbulente fase verkeert.

Manchester United kampt met interne problemen en wisselvallige prestaties, wat zijn weerslag heeft op de spelers. Stam benadrukt dat deze omstandigheden het voor Rashford moeilijk maken om zijn ware kwaliteiten te tonen. De druk en onzekerheid binnen de club kunnen een negatieve invloed hebben op zijn spel en zelfvertrouwen.

Toch legt Stam de verantwoordelijkheid niet alleen bij de club. Hij vindt dat Rashford ook zelf in de spiegel moet kijken en kritisch moet zijn op zijn eigen prestaties. De oud-verdediger gelooft dat persoonlijke reflectie en zelfkritiek essentieel zijn voor de ontwikkeling van een speler. Rashford moet volgens Stam manieren vinden om zijn spel te verbeteren, ongeacht de omstandigheden bij Manchester United.

In deze uitdagende periode voor zowel de club als Rashford, is het volgens Stam belangrijk dat de jonge aanvaller zijn focus behoudt en blijft werken aan zijn vaardigheden. Alleen door een combinatie van zelfreflectie en het overwinnen van externe obstakels kan Rashford weer de speler worden die hij ooit was en zijn potentieel volledig benutten.