×
Home Nieuws Livescore

PSV-fans dagen Franse autoriteiten voor Champions League-wedstrijd.

PSV-fans dagen Franse autoriteiten voor Champions League-wedstrijd.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 17:32 uur

De supportersvereniging van PSV heeft officieel juridische stappen ondernomen tegen de Franse autoriteiten. Deze beslissing komt naar aanleiding van het verbod dat PSV-fans uitsluit van aanwezigheid bij de aanstaande Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (PSG). Dit nieuws werd onlangs gedeeld via een update op de website van de supportersgroep.

De maatregel van de Franse autoriteiten heeft geleid tot grote verontwaardiging onder de PSV-aanhang. Zij voelen zich onterecht buitengesloten van een belangrijk Europees duel. De supportersvereniging heeft daarom besloten om niet stil te blijven zitten en actie te ondernemen om hun rechten te verdedigen.

Het besluit om juridische stappen te zetten, benadrukt de vastberadenheid van de PSV-fans om hun team te steunen, ongeacht de locatie. De supportersvereniging hoopt dat hun inspanningen zullen leiden tot een herziening van het besluit, zodat zij alsnog hun club kunnen aanmoedigen in Parijs. De zaak krijgt veel aandacht en het is nu afwachten hoe de Franse autoriteiten zullen reageren op deze juridische uitdaging.