×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi prijst Oosting: "Feyenoord miste toptrainer kans"

El Ahmadi prijst Oosting:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 16:32 uur

Karim El Ahmadi heeft zijn bewondering uitgesproken voor de impact die Joseph Oosting heeft gehad bij FC Twente. De voormalige middenvelder van de club uit Enschede is vol lof over de 52-jarige coach, die volgens hem een uitstekende trainer is. El Ahmadi is dan ook verbaasd dat Feyenoord ervoor heeft gekozen om Oosting niet aan te stellen als hun nieuwe hoofdtrainer.

Volgens El Ahmadi heeft Oosting een belangrijke rol gespeeld in de recente successen van FC Twente. De oud-speler prijst de manier waarop Oosting het team heeft weten te motiveren en te ontwikkelen. Hij benadrukt dat de coach niet alleen tactisch sterk is, maar ook een goede band heeft opgebouwd met zijn spelers, wat volgens El Ahmadi essentieel is voor het behalen van goede resultaten.

De keuze van Feyenoord om Oosting niet aan te trekken, heeft El Ahmadi verrast. Hij had verwacht dat de Rotterdamse club zou profiteren van de kwaliteiten van de trainer, gezien zijn indrukwekkende prestaties bij Twente. El Ahmadi suggereert dat Oosting een waardevolle aanwinst zou zijn geweest voor Feyenoord, gezien zijn vermogen om teams naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn positieve woorden over Oosting hoopt El Ahmadi wellicht dat de trainer in de toekomst alsnog de kans krijgt om bij een topclub als Feyenoord aan de slag te gaan. Voor nu blijft Oosting echter een belangrijke pion in het succesverhaal van FC Twente, waar hij zijn stempel blijft drukken op het team.