×
Home Nieuws Livescore

FC Emmen verruilt kunstgras voor natuurgras na dit seizoen.

FC Emmen verruilt kunstgras voor natuurgras na dit seizoen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 16:16 uur

FC Emmen heeft aangekondigd dat ze na dit seizoen de overstap zullen maken van kunstgras naar natuurgras. Deze beslissing werd woensdagmiddag door de club uit de Keuken Kampioen Divisie naar buiten gebracht.

De keuze voor natuurgras markeert een belangrijke verandering voor de club, die al jaren op kunstgras speelt. Het bestuur van FC Emmen heeft aangegeven dat deze stap is genomen om de speelomstandigheden te verbeteren en de ervaring voor zowel spelers als fans te optimaliseren.

Met de overgang naar natuurgras sluit FC Emmen zich aan bij een groeiende trend binnen het Nederlandse voetbal, waar steeds meer clubs de voorkeur geven aan een traditioneel grasveld. De club verwacht dat deze verandering niet alleen de kwaliteit van het spel ten goede zal komen, maar ook de aantrekkingskracht van het stadion zal vergroten.

De komende maanden zullen in het teken staan van de voorbereidingen voor deze transformatie. FC Emmen werkt nauw samen met experts om ervoor te zorgen dat het nieuwe veld tijdig en volgens de hoogste standaarden wordt aangelegd. Fans kunnen zich alvast verheugen op een nieuw seizoen met een frisse groene mat.