×
Home Nieuws Livescore

Jaden de Guzman: Vader niet blij met PSV-transfer.

Jaden de Guzman: Vader niet blij met PSV-transfer.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 16:08 uur

Jaden de Guzman heeft onlangs onthuld dat zijn vader, Jonathan de Guzman, aanvankelijk niet enthousiast was over zijn keuze om van Feyenoord naar PSV te gaan. De jonge aanvallende middenvelder, die nu zeventien jaar oud is, maakte twee jaar geleden de overstap van de jeugdopleiding in Rotterdam naar die van de Eindhovense concurrent.

De beslissing van Jaden om Feyenoord te verlaten voor PSV was niet eenvoudig, vooral gezien de sterke band die zijn familie heeft met de Rotterdamse club. Zijn vader, Jonathan, die zelf een succesvolle voetbalcarrière heeft gehad, had aanvankelijk zijn bedenkingen bij de transfer. Hij zag zijn zoon liever doorgroeien bij de club waar hij zelf ook zijn eerste stappen in het profvoetbal zette.

Ondanks de aanvankelijke terughoudendheid van zijn vader, besloot Jaden toch zijn eigen pad te volgen. Hij voelde dat de mogelijkheden en het ontwikkelingsprogramma bij PSV beter aansloten bij zijn ambities en speelstijl. Inmiddels heeft hij zijn plek gevonden in de jeugdopleiding van PSV en werkt hij hard aan zijn ontwikkeling als speler.

De overstap heeft Jaden de Guzman veel gebracht. Hij heeft zich kunnen meten met talenten uit heel Nederland en heeft zijn spel naar een hoger niveau kunnen tillen. Hoewel zijn vader in het begin niet helemaal overtuigd was, is hij nu trots op de vooruitgang die zijn zoon heeft geboekt en steunt hij hem in zijn keuze om zijn eigen weg te volgen in de voetbalwereld.