×
Home Nieuws Livescore

Messi tipt Lautaro Martínez als favoriet voor Ballon d'Or.

Messi tipt Lautaro Martínez als favoriet voor Ballon d'Or.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 15:16 uur

Lionel Messi heeft zijn steun uitgesproken voor zijn landgenoot Lautaro Martínez als potentiële winnaar van de prestigieuze Ballon d'Or. De Argentijnse voetballegende is van mening dat de 27-jarige spits van Internazionale de felbegeerde prijs meer dan verdient.

In een recent interview prees Messi de kwaliteiten van Martínez en benadrukte hij diens indrukwekkende prestaties op het veld. Volgens Messi heeft de aanvaller niet alleen zijn waarde bewezen in de Serie A, maar ook op internationaal niveau, waar hij een cruciale rol heeft gespeeld voor het Argentijnse nationale team.

Messi, zelf een veelvoudig winnaar van de Ballon d'Or, weet als geen ander wat er nodig is om deze eer te behalen. Zijn aanbeveling voor Martínez is dan ook een groot compliment en een erkenning van diens talent en harde werk. De steun van een icoon als Messi zou wel eens een doorslaggevende factor kunnen zijn in de race om de prestigieuze voetbalprijs.

Met de nominaties voor de Ballon d'Or in aantocht, zal het interessant zijn om te zien of de lof van Messi invloed heeft op de uiteindelijke beslissing. Martínez heeft in ieder geval een krachtige ambassadeur in zijn hoek, en de voetbalwereld kijkt reikhalzend uit naar de uitkomst.