×
Home Nieuws Livescore

Tadic overweegt trainersrol bij Ajax na spelerscarrière.

Tadic overweegt trainersrol bij Ajax na spelerscarrière.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 14:48 uur

Dusan Tadic heeft laten doorschemeren dat een terugkeer naar Ajax na zijn actieve voetbalcarrière tot de mogelijkheden behoort. De 35-jarige Servische voetballer, die momenteel zijn kunsten vertoont bij Fenerbahçe, heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Hij ziet zichzelf graag in de rol van trainer en heeft daarbij Ajax in gedachten als potentiële bestemming.

In een recent interview sprak Tadic openhartig over zijn toekomstplannen. Hij benadrukte dat hij altijd een speciale band heeft gehad met de Amsterdamse club, waar hij eerder met veel succes speelde. De connectie met Ajax is voor hem nog steeds sterk, mede door een eerder aanbod dat de club hem deed. Dit voorstel heeft hem aan het denken gezet over een mogelijke terugkeer in een andere rol.

Hoewel Tadic zich momenteel volledig richt op zijn prestaties bij Fenerbahçe, houdt hij de deur naar Amsterdam op een kier. Hij ziet het als een mooie uitdaging om zijn ervaring en kennis in te zetten als trainer. De Serviër is vastberaden om na zijn actieve carrière een nieuwe weg in te slaan en kijkt daarbij met interesse naar de mogelijkheden die Ajax hem zou kunnen bieden.

Met zijn passie voor het spel en zijn leiderschapskwaliteiten zou Tadic een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de technische staf van Ajax. Zijn toekomstplannen zijn nog niet in beton gegoten, maar de gedachte aan een terugkeer naar de club waar hij zoveel mooie momenten beleefde, blijft aanlokkelijk.