×
Home Nieuws Livescore

Manchester United overweegt januari verhuur Antony voor zomerse verkoop.

Manchester United overweegt januari verhuur Antony voor zomerse verkoop.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 14:32 uur

Manchester United overweegt om Antony in de winterstop tijdelijk elders onder te brengen, zo meldt Chris Wheeler van The Daily Mail. De club uit Manchester ziet in een verhuurperiode een kans voor de 24-jarige Braziliaanse aanvaller om zijn waarde op de transfermarkt te verhogen.

De Engelse grootmacht hoopt dat Antony, door elders meer speeltijd te krijgen, zijn talenten verder kan ontwikkelen en zijn prestaties kan verbeteren. Dit zou niet alleen gunstig zijn voor zijn persoonlijke groei, maar ook voor de financiële belangen van Manchester United. Het uiteindelijke doel is om de speler in de zomer voor een aantrekkelijk bedrag te kunnen verkopen.

Antony, die bekendstaat om zijn technische vaardigheden en snelheid, heeft tot nu toe moeite gehad om zijn stempel te drukken in het team van Erik ten Hag. Een tijdelijke overstap naar een andere club zou hem de kans kunnen bieden om zijn potentieel volledig te benutten en zijn carrière nieuw leven in te blazen. Manchester United hoopt dat deze strategische zet zowel de speler als de club ten goede zal komen.