×
Home Nieuws Livescore

Mbappé's advocaat reageert verbijsterd op verkrachtingsaantijgingen.

Mbappé's advocaat reageert verbijsterd op verkrachtingsaantijgingen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 13:48 uur

In het Franse televisieprogramma TF1 heeft Marie-Alix Canu-Bernard, de juridische vertegenwoordiger van Kylian Mbappé, haar reactie gegeven op de beschuldigingen van verkrachting die tegen de voetballer zijn geuit. Zowel de sterspeler van Real Madrid als zijn advocaat zijn diep geschokt door de aantijgingen.

Tijdens de uitzending benadrukte Canu-Bernard dat de beschuldigingen ongegrond zijn en dat Mbappé vastbesloten is om zijn naam te zuiveren. Ze gaf aan dat de voetballer zich volledig richt op zijn carrière en dat deze situatie een grote impact heeft op zijn persoonlijke en professionele leven.

Mbappé, die onlangs een transfer naar Real Madrid maakte, heeft altijd een onberispelijke reputatie gehad, zowel op als buiten het veld. De beschuldigingen hebben dan ook voor veel opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Zijn advocaat benadrukte dat ze alle juridische middelen zullen inzetten om de waarheid boven tafel te krijgen.

De zaak heeft inmiddels veel aandacht getrokken in de media, en fans van de voetballer wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen. Zowel Mbappé als zijn juridische team hopen op een snelle en rechtvaardige afhandeling van de zaak, zodat de focus weer volledig op het voetbal kan liggen.