×
Home Nieuws Livescore

Huub Stevens bewondert Dest's toewijding tijdens revalidatie in sportschool.

Huub Stevens bewondert Dest's toewijding tijdens revalidatie in sportschool.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 13:16 uur

Voormalig PSV-trainer Huub Stevens heeft zijn bewondering uitgesproken over de toewijding van Sergiño Dest tijdens zijn herstelperiode. Stevens, die onlangs een bezoek bracht aan de sportschool, was getuige van de indrukwekkende inspanningen van de verdediger.

Dest, die momenteel werkt aan zijn terugkeer na een blessure, laat volgens Stevens niets aan het toeval over. "Zijn inzet en vastberadenheid zijn werkelijk inspirerend," aldus de ervaren coach. "Het is duidelijk dat hij vastberaden is om sterker terug te komen."

De oud-coach benadrukte dat Dest's houding een voorbeeld is voor andere spelers die met tegenslagen te maken krijgen. "Het is niet alleen zijn fysieke inspanning die opvalt, maar ook zijn mentale kracht. Hij is vastberaden en gefocust, wat essentieel is voor een succesvol herstel."

Met zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen lijkt Dest goed op weg om zijn rentree op het veld te maken. Stevens is ervan overtuigd dat de verdediger, dankzij zijn harde werk, snel weer op topniveau zal presteren.