×
Home Nieuws Livescore

Mario Been lovend: Farioli's invloed stuwt Ajax omhoog.

Mario Been lovend: Farioli's invloed stuwt Ajax omhoog.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 12:08 uur

Mario Been heeft zijn bewondering uitgesproken voor de impact die Francesco Farioli heeft gehad op het spel van Ajax. Tijdens een recente aflevering van Voetbalpraat op ESPN deelde de voormalige coach zijn inzichten over de positieve veranderingen binnen het team uit Amsterdam.

Been merkte op dat Ajax onder leiding van Farioli een duidelijke verbetering laat zien. De speelstijl van de Amsterdammers is volgens hem aanzienlijk vooruitgegaan, wat zich vertaalt in betere prestaties op het veld. Hij benadrukte dat de invloed van Farioli niet te onderschatten is en dat de club op de goede weg lijkt te zijn.

De oud-coach prees de tactische aanpassingen die Farioli heeft doorgevoerd en wees op de groeiende samenhang binnen het team. Deze ontwikkelingen hebben volgens Been geleid tot een stijgende lijn in de resultaten van Ajax, wat de fans hoop geeft voor de toekomst. Het is duidelijk dat de Italiaanse coach een frisse wind door de club heeft laten waaien, wat de spelers en de staf ten goede komt.