×
Home Nieuws Livescore

Million Manhoef kiest bokshandschoenen boven voetbalschoenen na 32ste.

Million Manhoef kiest bokshandschoenen boven voetbalschoenen na 32ste.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024 07:32 uur

Million Manhoef heeft ambitieuze plannen voor zijn sportcarrière. De 22-jarige spits, die momenteel zijn talenten toont bij Stoke City en Jong Oranje, heeft aangegeven dat hij niet van plan is om tot zijn 35ste op het voetbalveld te blijven staan. In plaats daarvan heeft hij een duidelijke tijdlijn voor ogen: nog slechts een decennium wil hij zich volledig wijden aan het voetbal.

Na deze periode wil Manhoef zijn focus verleggen naar een andere passie: boksen. Deze sportieve switch is niet geheel onverwacht, aangezien hij al langer interesse toont in de boksring. Manhoef ziet het als een nieuwe uitdaging en een kans om zijn atletische vaardigheden op een andere manier te benutten.

Hoewel zijn beslissing wellicht verrassend is voor sommigen, toont het de veelzijdigheid en vastberadenheid van de jonge atleet. Manhoef is vastbesloten om het maximale uit zijn sportieve loopbaan te halen, zowel op het gras als in de ring. Zijn toekomstplannen zijn een bewijs van zijn gedrevenheid om zichzelf steeds opnieuw uit te dagen en te ontwikkelen.