×
Home Nieuws Livescore

Spanje naar kwartfinale; Portugal wacht na Schots gelijkspel.

Spanje naar kwartfinale; Portugal wacht na Schots gelijkspel.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 22:56 uur

Op een zwoele dinsdagavond heeft Spanje zich met overtuiging geplaatst voor de kwartfinales van de Nations League. De Europese kampioen liet er geen twijfel over bestaan en versloeg Servië met een duidelijke 3-0 overwinning. De Spaanse ploeg toonde hun klasse en dominantie gedurende de hele wedstrijd, waardoor ze zonder problemen de volgende ronde bereikten.

Ondertussen had Portugal een minder succesvolle avond in Schotland. Ondanks hun inspanningen slaagden ze er niet in om het net te vinden, wat resulteerde in een doelpuntloos gelijkspel. Hierdoor moeten de Portugezen nog even geduld hebben voordat ze hun plek in de kwartfinales kunnen veiligstellen. De spanning blijft dus nog even hangen voor de ploeg van Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten.

Met deze resultaten blijft de strijd om de felbegeerde plaatsen in de volgende ronde van de Nations League spannend. Spanje kan zich alvast voorbereiden op de volgende uitdaging, terwijl Portugal zich moet herpakken om hun kansen op succes levend te houden. De komende wedstrijden beloven dan ook veel spektakel en spanning voor voetbalfans over de hele wereld.