×
Home Nieuws Livescore

Sven Mijnans aast op WK-debuut met Oranje in 2026.

Sven Mijnans aast op WK-debuut met Oranje in 2026.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 22:40 uur

Sven Mijnans heeft zijn zinnen gezet op een plek in het Nederlands elftal voor het WK van 2026. De talentvolle aanvallende middenvelder van AZ Alkmaar ziet kansen om zich te bewijzen onder bondscoach Ronald Koeman, die regelmatig experimenteert met de rol net achter de spits.

Mijnans, die zich de afgelopen seizoenen heeft ontwikkeld tot een belangrijke schakel in het team van AZ, is vastberaden om zijn stempel te drukken op het nationale team. Hij is zich bewust van de concurrentie, maar gelooft dat zijn veelzijdigheid en creativiteit hem een voorsprong kunnen geven. "Ik zie dat Koeman openstaat voor nieuwe opties op mijn positie, en dat motiveert me om nog harder te werken," aldus Mijnans.

De jonge middenvelder heeft al indruk gemaakt met zijn spelinzicht en technische vaardigheden in de Eredivisie. Hij hoopt dat deze kwaliteiten hem een uitnodiging voor de nationale ploeg opleveren. "Het is een droom om voor Oranje te spelen, en ik ben klaar om die kans met beide handen aan te grijpen," zegt hij vol ambitie.

Met het oog op het WK in 2026 blijft Mijnans gefocust op zijn ontwikkeling en prestaties bij AZ. Hij weet dat consistentie en hard werken de sleutel zijn tot succes. "Ik blijf mijn best doen en hoop dat mijn inzet niet onopgemerkt blijft," besluit hij vastberaden. De komende jaren zullen uitwijzen of Mijnans zijn droom kan verwezenlijken en een vaste waarde wordt in het Nederlands elftal.