×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mogelijk zonder echte spits in Champions League

Feyenoord mogelijk zonder echte spits in Champions League
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 22:24 uur

Feyenoord kan mogelijk slechts één Champions League-wedstrijd zonder een echte spits spelen, zo blijkt uit nieuwe informatie over het herstelproces van Ayase Ueda. De Japanse aanvaller liep tijdens de recente interlandperiode een spierblessure op, waardoor hij mogelijk afwezig zal zijn in het Europese duel tegen Celtic. Dit vormt een uitdaging voor Feyenoord-trainer Arne Slot, aangezien Santiago Gimenez de eerste twee Champions League-wedstrijden geschorst is. Gelukkig is er goed nieuws, want Ueda is naar verluidt begonnen met zijn herstelprogramma volgens bronnen binnen de club.

Als alles volgens plan verloopt en er geen complicaties optreden, wordt Ueda terugverwacht rond de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Op 4 oktober neemt Feyenoord het op tegen Los Colchoneros in Spanje. Het Champions League-seizoen begint voor Feyenoord aanstaande dinsdag.

Ueda raakte geblesseerd tijdens een oefenwedstrijd tegen Duitsland, waar Feyenoord met 1-4 won. Hij keerde vervroegd terug naar Rotterdam om te herstellen van zijn spierkwetsuur. In de wedstrijd tegen Celtic lijkt Slot te kiezen voor Igor Paixão of Yankuba Minteh als mogelijke vervangers in de spitspositie.