×
Home Nieuws Livescore

Feyenoords video-analist Van der Ham naar Liverpool?

Feyenoords video-analist Van der Ham naar Liverpool?
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 17:32 uur

Feyenoord lijkt binnenkort afscheid te moeten nemen van hun video-analist Roderick van der Ham, die naar verluidt op het punt staat om de overstap naar Liverpool te maken. Dit nieuws werd dinsdagmiddag naar buiten gebracht door het Algemeen Dagblad. De 33-jarige Van der Ham heeft sinds de zomer van 2022 zijn expertise ingezet voor de Rotterdamse club, nadat hij door manager Arne Slot werd binnengehaald vanuit Heracles Almelo.

Van der Ham heeft in korte tijd een belangrijke rol gespeeld binnen de technische staf van Feyenoord. Zijn analytische vaardigheden en oog voor detail hebben bijgedragen aan de prestaties van het team. Het is dan ook geen verrassing dat een grote club als Liverpool interesse toont in zijn diensten. De Engelse club staat bekend om het investeren in talentvolle stafleden die kunnen bijdragen aan hun succes op het hoogste niveau.

Hoewel het vertrek van Van der Ham een aderlating zou zijn voor Feyenoord, biedt het ook een kans voor de club om nieuwe talenten aan te trekken en hun technische staf te vernieuwen. Voor Van der Ham zelf betekent de mogelijke overstap naar Liverpool een grote stap in zijn carrière, waarbij hij zijn vaardigheden kan inzetten in een van de meest prestigieuze competities ter wereld. De komende dagen zullen waarschijnlijk meer duidelijkheid brengen over deze mogelijke transfer.