×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's positie bij Man United blijft onaangetast.

Ten Hag's positie bij Man United blijft onaangetast.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 17:16 uur

Volgens de gerenommeerde sportjournalist Fabrizio Romano heeft Manchester United de afgelopen weken geen moment overwogen om afscheid te nemen van hun Nederlandse manager, Erik ten Hag. Hoewel zijn positie binnen de club ter sprake is gekomen, is er nooit serieus overwogen om hem te ontslaan.

De afgelopen periode was er veel speculatie rondom de toekomst van Ten Hag bij de Engelse club. Ondanks de geruchten en de druk die daarmee gepaard ging, bleef het bestuur van Manchester United achter hun manager staan. De clubleiding heeft vertrouwen in zijn capaciteiten en gelooft dat hij de juiste persoon is om het team naar succes te leiden.

Het bespreken van de positie van een manager is niet ongebruikelijk in de voetbalwereld, vooral niet bij een club met de statuur van Manchester United. Toch benadrukt Romano dat er geen sprake is geweest van een dreigend ontslag. De club blijft vasthouden aan hun visie en strategie met Ten Hag aan het roer.

Deze bevestiging van Romano biedt enige rust in de onrustige voetbalwereld, waar managers vaak onder druk staan na tegenvallende resultaten. Voorlopig lijkt Ten Hag verzekerd van zijn plek en kan hij zich blijven richten op het verbeteren van de prestaties van zijn team.