×
Home Nieuws Livescore

Jerdy Schouten's droomtransfer naar Barcelona vervliegt voor nu.

Jerdy Schouten's droomtransfer naar Barcelona vervliegt voor nu.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 13:32 uur

Jerdy Schouten zal zijn droom om voor FC Barcelona te spelen voorlopig moeten parkeren. De middenvelder van PSV, die recentelijk nog in de geruchtenmolen rond een mogelijke transfer naar de Spaanse topclub zat, lijkt nu niet meer in beeld te zijn bij de Catalanen. Eind september werd zijn naam nog genoemd als potentiƫle versterking voor de ploeg van Xavi, maar de situatie is inmiddels veranderd.

De interesse van Barcelona in Schouten leek aanvankelijk serieus, vooral gezien hun behoefte aan een sterke controleur op het middenveld. Echter, de club heeft haar prioriteiten bijgesteld en richt zich nu op andere posities en spelersprofielen. Dit betekent dat de kans voor Schouten om de overstap naar La Liga te maken, voorlopig van de baan is.

Voor PSV is dit wellicht goed nieuws, aangezien Schouten een belangrijke schakel is in het team van trainer Peter Bosz. Zijn aanwezigheid op het middenveld biedt stabiliteit en ervaring, iets wat de Eindhovenaren goed kunnen gebruiken in hun strijd om de landstitel. Schouten zelf zal zich nu volledig richten op zijn prestaties bij PSV, in de hoop dat nieuwe kansen zich in de toekomst zullen aandienen.