×
Home Nieuws Livescore

Di Canio: "Juventus moet Zirkzee huren, te traag voor Engeland."

Di Canio:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 13:08 uur

Voormalig aanvaller Paolo di Canio heeft zijn mening gegeven over een mogelijke transfer die Juventus zou moeten overwegen. De Italiaan suggereert dat de club uit Turijn een poging zou moeten wagen om Joshua Zirkzee tijdelijk over te nemen van Manchester United. Di Canio deelde zijn gedachten hierover in een interview met Tuttosport.

Volgens Di Canio zou Zirkzee, de Nederlandse spits, beter tot zijn recht komen in de Serie A dan in de Engelse competitie. Hij is van mening dat de speelstijl in de Premier League niet optimaal is voor Zirkzee, die volgens hem niet snel genoeg is om daar echt te schitteren. De Italiaanse competitie zou daarentegen beter passen bij zijn kwaliteiten en speelstijl.

Juventus, dat altijd op zoek is naar talentvolle aanvallers, zou volgens Di Canio kunnen profiteren van Zirkzee's vaardigheden. Een verhuurperiode zou zowel de club als de speler ten goede kunnen komen. Het zou Zirkzee de kans geven om zich verder te ontwikkelen in een competitie die beter bij hem past, terwijl Juventus kan rekenen op een jonge, getalenteerde spits die hun aanvalslinie kan versterken.

Deze suggestie van Di Canio komt op een moment dat Juventus zich voorbereidt op de tweede helft van het seizoen en op zoek is naar manieren om hun selectie te verbeteren. Of de club daadwerkelijk actie zal ondernemen op deze aanbeveling, blijft echter nog afwachten.