×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez: Ajax in vrije val door verkeerde aanstellingen

Kenneth Perez: Ajax in vrije val door verkeerde aanstellingen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 21:48 uur

ESPN-analist Kenneth Perez heeft zijn zorgen geuit over de huidige staat van Ajax. Volgens Perez zijn er verkeerde mensen aangesteld op de verkeerde posities, wat resulteert in een snel afbrokkelend Ajax.

Tijdens een uitzending van Dit was het Weekend liet Perez weten dat Steven Bergwijn niet geschikt is als aanvoerder van Ajax. "Dit is een duidelijk teken aan de wand. Alles wat er op dit moment gebeurt bij Ajax...", klaagt de Deense analist. "Het feit dat hij aanvoerder is, is absurd. Het laat zien waar Ajax op dit moment staat. En dat Jan van Halst algemeen directeur is, is al helemaal opmerkelijk."

Perez gaat verder: "En dan hebben we nog Sven Mislintat als technisch directeur... Hij heeft nog nooit eerder als technisch directeur gewerkt." Hij vervolgt zijn kritiek op de aankopen van Ajax: "Dit laat maar weer eens zien dat Ajax echt bergafwaarts gaat, als dit soort mensen op dergelijke posities terechtkomen."

Ajax leed afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag tegen FC Twente (3-1). Komende donderdag staat de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille op het programma, gevolgd door de Klassieker. Het lijkt erop dat Ajax een zware periode tegemoet gaat.

"Dit laat maar weer eens zien dat Ajax echt bergafwaarts gaat..." 📉

— ESPN NL (@ESPNnl) 17 september 2023