×
Home Nieuws Livescore

Wijnstekers: Hato nog niet klaar voor Oranje tegen Duitsland.

Wijnstekers: Hato nog niet klaar voor Oranje tegen Duitsland.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 12:32 uur

Tijdens de recente confrontatie tussen Nederland en Duitsland in de Nations League, was Ben Wijnstekers niet bepaald onder de indruk van de prestaties van Jorrel Hato. De voormalige international, die 36 keer het Oranje-shirt droeg, uitte zijn twijfels over de geschiktheid van de jonge verdediger voor het nationale team op dit moment.

Wijnstekers, die zelf een rijke ervaring heeft op het hoogste niveau, suggereerde dat de stap naar het Nederlands elftal wellicht te vroeg komt voor de achttienjarige Ajacied. Hoewel Hato onmiskenbaar talent heeft, lijkt hij volgens Wijnstekers nog niet helemaal klaar om de druk en verwachtingen van internationale wedstrijden aan te kunnen.

De oud-verdediger benadrukte dat het belangrijk is om jonge spelers op het juiste moment te introduceren in het nationale team. Te vroeg debuteren kan immers een negatieve invloed hebben op hun ontwikkeling en zelfvertrouwen. Wijnstekers hoopt dat Hato de tijd krijgt om verder te rijpen en zijn vaardigheden te verfijnen voordat hij een vaste waarde wordt in Oranje.