×
Home Nieuws Livescore

Gullit prijst kalme Van Dijk: "Oranje-aanvoerder herboren"

Gullit prijst kalme Van Dijk:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 10:16 uur

Ruud Gullit, de voormalige ster van het Nederlands elftal, heeft zijn mening over Virgil van Dijk drastisch bijgesteld. Waar hij eerder niet bepaald te spreken was over de prestaties van de aanvoerder van Oranje, ziet hij nu een opmerkelijke verbetering in diens spel. Van Dijk lijkt de laatste wedstrijden een kalmere en effectievere rol te vervullen in het nationale team.

Gullit, die in het verleden niet schroomde om zijn kritiek te uiten, prijst nu de hernieuwde rust en stabiliteit die Van Dijk uitstraalt op het veld. Deze verandering heeft volgens hem een positieve invloed op het hele team. De aanvoerder lijkt zijn draai te hebben gevonden en dat is te merken aan de prestaties van Oranje.

De ommekeer in Gullits oordeel is opvallend, gezien zijn eerdere scherpe opmerkingen. Het lijkt erop dat Van Dijk zijn critici de mond heeft gesnoerd door zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Met deze herwonnen vorm hoopt het Nederlands elftal verder te bouwen aan hun succes en de weg naar toekomstige overwinningen te plaveien.