×
Home Nieuws Livescore

Manchester United aast op Bayern-trio: Goretzka, Sané, Davies.

Manchester United aast op Bayern-trio: Goretzka, Sané, Davies.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2024 09:24 uur

Manchester United en hun manager Erik ten Hag hebben hun vizier gericht op een aantal sterspelers van Bayern München. Volgens berichten van Sky Sport Duitsland zijn de Mancunians geïnteresseerd in het aantrekken van Leon Goretzka, Leroy Sané en Alphonso Davies.

De Engelse club is vastberaden om hun selectie te versterken en ziet in deze drie spelers ideale kandidaten om hun ambities kracht bij te zetten. Leon Goretzka, de dynamische middenvelder, zou met zijn spelinzicht en fysieke kracht een waardevolle toevoeging zijn aan het middenveld van United.

Daarnaast is Leroy Sané, de snelle en technisch begaafde vleugelspeler, een aantrekkelijke optie voor de aanvalslinie van de club. Zijn ervaring in de Premier League, opgedaan tijdens zijn tijd bij Manchester City, maakt hem een bekende naam in Engeland en een potentiële aanwinst voor Ten Hag.

Tot slot is Alphonso Davies, de razendsnelle linksback, een speler die met zijn aanvallende impulsen en verdedigende kwaliteiten veel teams zou kunnen versterken. Zijn veelzijdigheid en jeugdige energie maken hem een gewilde speler op de transfermarkt.

Manchester United lijkt vastberaden om deze zomer een grote slag te slaan en hun selectie te versterken met enkele van de beste talenten uit de Bundesliga. Het is nu afwachten of de club erin slaagt om deze ambitieuze transferdoelen te realiseren.