×
Home Nieuws Livescore

Timber teleurstelt tegen Duitsland, Van der Vaart kritisch.

Timber teleurstelt tegen Duitsland, Van der Vaart kritisch.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 23:48 uur

Tijdens de recente interland tegen Duitsland, die eindigde in een 1-0 nederlaag voor Nederland, viel Quinten Timber op door zijn minder sterke optreden. Rafael van der Vaart, voormalig international en nu analist, merkte op dat de middenvelder van Feyenoord en het Nederlands elftal niet zijn beste dag beleefde.

Timber, die doorgaans bekendstaat om zijn dynamische spel en inzicht op het veld, kon deze keer zijn stempel niet drukken. Zijn spel was slordig en hij leek moeite te hebben om zijn gebruikelijke ritme te vinden. Dit resulteerde erin dat de bondscoach besloot om Timber tijdens de rust naar de kant te halen, in de hoop het tij te keren met een frisse kracht.

De wissel in de rust was een duidelijk signaal dat de technische staf niet tevreden was met zijn bijdrage. Hoewel Timber ongetwijfeld teleurgesteld was over zijn vroege vervanging, biedt deze ervaring hem de kans om te reflecteren en sterker terug te komen. Het is nu aan hem om te laten zien dat hij deze tegenslag kan omzetten in motivatie voor toekomstige wedstrijden.