×
Home Nieuws Livescore

Kasanwirjo schittert foutloos met Jong Oranje, geniet in Schotland.

Kasanwirjo schittert foutloos met Jong Oranje, geniet in Schotland.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 22:24 uur

Neraysho Kasanwirjo heeft een gedenkwaardige avond achter de rug met Jong Oranje, waar hij een belangrijke rol speelde in het succesvol afsluiten van de EK-kwalificatiereeks zonder enige misstap. De jonge verdediger, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord maar zijn talenten uitleent aan Rangers FC, geniet met volle teugen van zijn tijd in Schotland.

Kasanwirjo's prestaties met Jong Oranje zijn een weerspiegeling van zijn groei en ontwikkeling als speler. Zijn solide optreden in de verdediging heeft bijgedragen aan het vlekkeloze kwalificatietraject van het team. Deze reeks zonder fouten benadrukt niet alleen zijn verdedigende kwaliteiten, maar ook zijn vermogen om onder druk te presteren.

In Schotland heeft Kasanwirjo zijn draai gevonden bij Rangers FC. De verhuurperiode biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen in een nieuwe omgeving en competitie. Hij voelt zich op zijn gemak in het Schotse voetbal en waardeert de uitdaging die het met zich meebrengt. De ervaring die hij daar opdoet, ziet hij als een waardevolle aanvulling op zijn carrière.

Kasanwirjo kijkt met optimisme naar zijn huidige situatie. Hij is vastberaden om zowel bij Rangers als bij Jong Oranje te blijven groeien en zijn potentieel volledig te benutten. Zijn tijd in Schotland beschouwt hij als een belangrijke stap in zijn ontwikkeling, en hij is vastbesloten om deze kans met beide handen aan te grijpen.